Je bekijkt nu Wat is Ki?

Wat is Ki?

Wat is Ki?

Ki is onze levensenergie die zorgt dat je krachtiger en energieker in het leven staat. Het begrip Ki komt uit boeddhistische kloosters en is al meer dan 2000 jaar oud.

Van stress naar energie

In onze hectische maatschappij staan veel mensen onder druk. Stress blokkeert onze levensenergie en dat maakt ons uiteindelijk zwak en ziek. De oplossing is het opnieuw op gang brengen van je levensenergie Ki. Dat kun je gemakkelijk leren, zelfs in een paar uur tijd. Hoe sterker de Ki-stroom is, des te krachtiger en energieker voelen we ons, zoals Australische Olympiër Sara Wells hier uitlegt:

Je levensenergie activeren

Ki-energie komt via het Ki-punt in de onderbuik ons lichaam binnen en er stroomt via voeten handen en hoofd het lichaam weer uit. Deze doorstroming van levensenergie levert gezondheid, energie en kracht op. Door stress, piekeren en verkramping blokkeert je levensenergie.

Bezoek www.kicentrum.nl voor meer informatie. 

We nodigen je van harte uit om een van de Ki-boeken te lezen of doe mee aan een van de Ki-workshops! In de 11 jaar dat we de workshops geven gingen duizenden mensen je voor.

Geef een reactie